UNCLE SAM'S PIZZA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 861 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Uncle Sam's Pizza. Meer weten? Ontdek meer

25 nov 2022 om 20:43 Dank voor de update.
20 nov 2022 om 21:17 Pizza was ok, chicken wings waren rauw en wat gaar was, was super vet. Enige pluspunt: aardige bezorger
20 nov 2022 om 19:53 Bezorging duurde 1,5u en eten was koud. Pizza is meer Amerikaans met een dikke bodem, niet Italiaans.
17 nov 2022 om 8:25 Vers krokant en super lekker van smaakt, vooral de shoarma pizza. Bedankt uncle sam!
11 sep 2022 om 23:27 altijd super snel bezorgd en super lekkere pizza
2 sep 2022 om 0:57 Pizza was een zooitje, leek alsof het was gevallen. Gebeld, kon alleen korting voor de volgende keer krijgen, maar geen nieuwe pizza. Uiteraard hebben we de pizza niet gegeten en een klacht bij Thuisbezorgd neergelegd.
30 aug 2022 om 13:28 Geen een hele andere pizza dan besteld, toen ik hierover opbelde werd er niet opgenomen.
25 aug 2022 om 20:09 Helaas nu voor het eerst meegemaakt dat de pizza lauw en verkreukeld is geleverd. Deel van de pizza zat als een brij in de doos. Smaak verder wel goed, maar gelukkig hoefde ik het niet uit te serveren aan gasten. Verder wel altijd tevreden geweest.
22 aug 2022 om 10:34 Pizza was evenzwaar als baksteen. Kaas smaakte oud, pizza was zo vol met vlees en groente. Heb hem zo gekregen en zo weer in de prullebak gegooid. Patat smaakte naar olie. Snap niet hoe je goede recensies krijgt. Doe er wat aan!!!!
20 aug 2022 om 19:43 Deeg nog rauw.
16 aug 2022 om 0:01 Erg lekkere pizzas, als ze aankomen zijn je pizzas nog kokend heet, erg goede kwaliteit ook
5 aug 2022 om 15:20 Best margarita I ever ate,it has a loooot of cheese Delivery also super fast.